Om mig

Jag heter Anne Nyman, är i botten utbildad undersköterska och har alltid varit intresserad av kropp och hälsa. I början på 90-talet gick jag en ett-årig friskvårdsutbildning med inriktning på idrott och träning. Jag har sedan 1989 varit ledare för olika motionsgrupper som motionsgympa, aerobics och vattengympa i olika föreningar på min fritid.  Fr o m 2011 leder jag jympa i Friskis & Svettis, Enköping.

I min friskvårdsutbildning fick jag en kortare massage-utbildning och 1994 gick jag en kurs i Taktil massage genom mitt arbete. Därefter masserade jag de funktionshindrade barnen på mitt dåvarande arbete, även släkt och vänner till husbehov.
2003 kände jag att jag ville utveckla massagen och gick en kurs i Friskvårdsmassage på Axelsons gymnastiska institut, Stockholm. Det gav mersmak och åren efter tog jag ytterligare steg i utbildningen och blev 2005 massör och 2006 massageterapeut.

Februari 2005 startade jag mitt företag ”MuskelHälsan” och har sedan dess min praktik på Rådhuspraktiken, centralt i Enköping. Under senaste åren har jag mestadels använt mig av namnet ”Rådhuspraktiken”.

De första åren hade jag en anställning på 50% på ett korttidsboende för funktionshindrade barn-och ungdomar på sidan av massagen, men 2010 sa jag upp mig och arbetade sedan heltid med mitt företag fram till 2017. Då gick jag tillbaka till kommunen och en 50% nattjänst parallellt med mitt företag.  Den här gången som stödassistent  på ett boende inom socialpsykiatrin i Enköping. 
Från och med februari 2021 arbetar jag återigen heltid med massage på Rådhuspraktiken.

Massagen har varit en viktig del i mitt liv länge och jag trivs så bra med mötet med mina kunder och att kunna hjälpa dem att må bättre. I vårt stressiga samhälle är jag är övertygad om att många gånger är det stunden med lugn, avkoppling och beröring som är lika viktig som massagebehandlingen.