MUSKELHÄLSAN

Anne Nyman Dipl. Massageterapeut & Certifierad massör

Behandlingar

Jag erbjuder avslappnande, förebyggande och behandlande massage i en lugn och mysig miljö. Behandlingen anpassas efter dina önskemål och behov. Du väljer om du vill ha helkropp, halvkropp, rygg-nackmassage etc. För en helkroppsmassage behöver jag 60 min. Vid första besöket pratar vi alltid en stund först och går igenom vilka ev. problem du har och hur du vill han din massage.

Ingen massage med infektion i kroppen.

Behandlingar

Taktil massage
En mjuk och omslutande hudmassage. Skön som avslappningsmassage eller för dig som har svårt att ta emot den kraftigare och djupare muskelmassagen. Du ligger varmt inbäddad under massagen och slappnar av till lugn musik. Ges som hel-el halvkroppsmassage.

Klassisk Massage
Muskelmassage som kan göras både mjukare och mer kraftfull. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Massageterapeutisk Behandling 
Här använder jag mig av olika tekniker. Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem.

Koppning 
Med hjälp av sugkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Koppningen släpper på spänningar och förtätad bindväv. Kan användas som ensam behandling eller som komplement i en vanlig behandling.

För mig är det viktigt att förutom massage och behandling ge en lugn och avslappnande stund för dig som kund.

Jag är Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage
Vilket är en bra kvalitetsstämpel på att jag gått en godkänd utbildning, har de rätta kunskaperna och följer deras etiska regler.

Medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund 
Innehar en patient och ansvarsförsäkring.